Badsugen? Tre anledningar att köpa din Pool redan i höst!


 

Efter en helt underbar sommar med nöjda kunder och svalkande dopp kommer vi på Visbypool nu satsa stenhårt på att utöka vårt serviceerbjudande ytterligare.

För att kunna förbättra både kvalitet och service för dig som kund även under nästa poolsäsong kommer vi att ta ett riktigt krafttag i höst – ett krafttag som tyvärr går hand i hand med extra kostnader för oss.

Resultatet blir att priserna på våra högkvalitativa glasfiberpooler från Gotland kommer att höjas med 20 procent 1:e Dec 2019 – men detta vill vi såklart inte ska påverka dig som är i beslutsprocessen nu. Därför vill vi tipsa om tre fördelar med att köpa sin glasfiberpool nu i höst:

1. Leveranstiden är mer flexibel
Nu när de flesta är tillbaka efter sommarledigheten har köerna för att få hem sin Visbypool minskat markant. När passar det dig att ta emot din leverans? Flexibiliteten blir större när kön blir kortare.


2. Du slipper monterings-stressen när värmen kommer
Genom att beställa din pool nu kan du se till att den monteras i god tid före första doppen 2020 – vi vet ju inte om solen väljer att titta fram redan i april! Alla Visbypools pooler kan monteras både nedgrävda och ovan jord, så när installationen sker är helt upp till dig och hur badsugen du är. Fram till dess kan du ställa poolen på vinterförvaring upp och ner i trädgården så är du redo när värmen kommer.


3. Du sparar 20 procent på ditt poolköp
Det är viktigt för oss att vara ute i god tid och informera om den planerade prishöjningen, så att du som funderar på att investera i en högkvalitativ glasfiberpool i lugn och ro kan hitta den pool som passar
dig bäst.

Se alla våra Pooler här

Du kan enkelt lägga din beställning genom en av våra säljare eller direkt på hemsidan.

Vill du veta mer? Ring oss på 0771 910 910  eller använd formuläret nedan.