Här är fördelarna med en glasfiberpool

Det finns många olika material man bygger pooler med – men vill man ha en snygg pool som håller riktigt länge är en glasfiberpool det självklara valet.

Vill du veta mer om Visbypools högkvalitativa glasfiberpooler? Se sortimentet här

Glasfiber är samma material som bland annat båtar, flygplan och rymdraketer tillverkas av, och anledningen till det är materialets flexibilitet och hållbarhet. En glasfiberpool passar vårt nordiska klimat och kan byggas i många olika former. En bra byggd glasfiberpool kan hålla en hel livstid och den kräver dessutom väldigt lite underhåll. 

Alla Visbypools pooler byggs i glasfiber, vilket gör att de håller en oslagbar kvalitet och är kompletta och redo för installation när de levereras hem till kunden. Det kräver inte lika mycket markjobb och du behöver inte förstöra din trädgård på samma sätt som du kanske hade behövt göra om du istället ville gjuta din pool i betong – dessutom kan du välja om du vill gräva ner din pool, ha den delvis nedgrävd eller montera den ovan jord. Om grundvattennivåerna är höga är det en bra idé att montera sin glasfiberpool ovanför marken.