Skaffa ovanmarkspool – slipp gräva i trädgården


Visste du att du kan skaffa en pool oavsett om du bor i hus, radhus eller på exempelvis bergigt underlag? Samtliga av Visbypools fem pooler kan monteras antingen nedgrävda eller ovan jord – vilket gör att du inte behöver gräva i din trädgård om du inte vill.
– Alla ska kunna njuta av ett härligt bad året runt, oavsett omständigheter, säger Johnny Nyström som handtillverkar de högkvalitativa glasfiberpoolerna på Gotland.

Vill du se hur Johnnys handtillverkade pooler ser ut? Klicka här

För drygt tio år sedan flyttade Johnny Nyström med sin familj till Gotlands inland. Johnny är hantverkare i grunden och har under många år byggt tävlingsbåten Crum21 – så när barnen en sommar ville bada kom han på idén att bygga en pool i glasfiber att ha hemma på gården.

– Jag kan hantverket och vet hur man bygger något riktigt stabilt som kan hålla i många år framöver. Det blev ett roligt projekt att bygga poolen och den blev riktigt bra, vilket gjorde att jag kom på idén att bygga flera olika modeller, säger han.

I dag handbygger Johnny fem olika poolmodeller i glasfiber hemma på sin gård på Gotland: Gothem, Burgsvik, Klintehamn, Tofta och Visby. Poolerna är konstruerade så att de kan monteras antingen nedgrävda eller ovan marken – vilket är relativt unikt på marknaden.
– Många poolmodeller kräver att man gräver ner dem, vilket ju inte alla underlag passar för. Många har en trädgård med för mjukt eller hårt underlag för att det ska gå bra att gräva ner en pool, andra är rädda att råka förstöra avloppsledningar eller andra nedgrävda installationer i sina trädgårdar. Genom att köpa en pool som kan monteras ovan marken kan man få en högkvalitativ och hållbar pool av högsta kvalitet utan att behöva gräva i sin trädgård.

Vilken av Visbypools pooler hade passat i din trädgård? Se sortimentet här


Vill du ha hjälp att hitta rätt pool? Ring 020 950 950, chatta med oss eller använd formuläret nedan