Om oss

Johnny Nyström är uppvuxen i Visby men flyttade till Gotlands inland med sin familj för drygt tio år sedan. Familjen saknade den direkta närheten till vatten och upptäckte snabbt hur krångligt det kunde vara att försöka packa alla väskor och få med familjen till stranden – något som födde idén om att bygga en egen swimmingpool att ha hemma på gården.

Johnny är utbildad möbelsnickare och har under många år arbetat med tillverkning och försäljning av tävlingsbåten Crum21. Han var därför van att arbeta med plast och glasfiber och den pool han byggde blev både snygg, hållbar och enkel att underhålla. Det lade grunden till hans pooltillverkning som i dag går under namnet Visbypool.

I dag bygger han fem olika poolmodeller på sin gård mitt på Gotlands landsbygd. De handbyggs från första form till färdig pool och i poolköpet ingår gott om sittplatser. Du kan köpa till ett bubbelpaket eller kanske en jetstream för simträning och lek, samt möjlighet till bad året runt med ett värmepaket. Du får dessutom hjälp att frakta hem poolen till din tomt – oavsett var i Norden du bor.