Anledningar att köpa pool redan i vinter!


 

Vintermörkret får många av oss att längtansfullt blicka tillbaka till sommarens ljuvligt varma dagar och oändliga dopp i sjö och hav. Kanske var tanken på en egen pool lockande redan i somras och nu känns långt borta. Men vi rekommenderar att det är just under vintern som du ska börja tänka på poolköp! 
Vi förklarar varför:

Leveranstiden är mer flexibel
Efter sommarledigheten har köerna för att få hem sin Visbypool minskat markant. När passar det dig att ta emot din leverans? Flexibiliteten blir större när kön blir kortare. 

Du slipper monterings-stressen när värmen kommer
Genom att beställa din pool nu kan du se till att den monteras i god tid före första doppen 2020 – vi vet ju inte om solen väljer att titta fram redan i april! Alla Visbypools pooler kan monteras både nedgrävda och ovan jord, så när installationen sker är helt upp till dig och hur badsugen du är. Fram till dess kan du ställa poolen på vinterförvaring upp och ner i trädgården så är du redo när värmen kommer.

Få den hantverkare du vill ha
Har du investerat i en pool redan under vintern har du gott om tid till att boka hantverkare för eventuell hjälp med montering. Under vår och sommar blir hantverkarna lätt fullbokade och det kan bli knepigt för dig att få hjälp när det passar dig och av just den firman du vill ha.

Se alla våra Pooler här